PLUVINEL

JONGE

TALENTEN

COMPETITIE

2020

 Heeft U het nieuwe Pluvinel Jong Talent?

Schrijf je dan snel in voor de  Pluvinel Jonge Talenten Competitie op 12 & 13 September 2020! 

De Pluvinel Jonge Talenten Competitie heeft als doel om laagdrempelig iedereen de kans te geven om een talentvol paard voor te stellen. Wij zijn opzoek naar het Talent voor de toekomst, een Happy Athlete met de potentie voor de topsport.

 

De competitie bestaat uit rubrieken voor 3-, 4- en 5 jarige dressuurpaarden en 3-, 4-, 5- en 6 jarige dressuurpony’s.Deze worden beoordeeld door een professionele jury en exterieur deskundige. Voor de 4- en 5-jarige paarden en de 4-, 5- en 6 jarige pony’s is er een finale!

 

Pluvinel Jong Talenten van afgelopen jaar allen uitblinken in de sport op hun niveaus, zeer goed hebben gepresteerd op andere jonge paarden wedstrijden en hard op weg zijn naar de top.

De 3-jarige rubrieken zijn er om de allerjongsten voor te stellen aan het publiek en de talenten spelenderwijs kennis te laten maken met de sport. De finale blijft hier uit, echter gaan de combinaties met gebaseerd advies van de jury naar huis om te werken aan de talentenontwikkeling. Uiteraard wordt er een Jong Talent gekozen en uitgenodigd voor de deelname aan de 4-jarigen rubriek volgend jaar.

De Pluvinel Jonge Talenten Competitie is een mooie voorbereiding voor o.a. de IBOP en de jonge paarden wedstrijden in het vroege voorjaar van hun 4-jarige leeftijd.

 

Dus hoort jouw topper ook thuis in dit rijtje met talenten? Geef je snel op en wie weet gaan jullie er wel vandoor met de titel Pluvinel Jong Talent!  

Voor alle informatie over deelname, bekijk het onderstaande vraagprogramma.

Programma 

Zaterdag 12 september                           Zondag 13 september

Selectie 4-jarige paarden                        3-jarige paarden

Selectie 5-jarige paarden                        Finale 4-jarige paarden

3-4-5-6-jarige pony's                               Finale 5-jarige paarden

Verrichtingen 

3-jarige Paarden en 3-, 4-jarige Pony’s

opstellen, stap, draf, galop, halsstrekken, rijden van overgangen.

4-jarige Paarden en 5-jarige Pony’s

opstellen, stap, draf, galop, tempowisselingen, halsstrekken, wijken voor de kuit, rijden van overgangen.

5-jarige Paarden en 6-jarige Pony’s

opstellen, stap, draf, galop, tempowisselingen, halsstrekken, schouderbinnenwaarts, rijden van overgangen. 

Win een Sponsorcontract! 2019

 

De Pluvinel Jonge Talenten Competitie gaat samen met Höveler dit jaar niet alleen opzoek naar het talent onder de paarden en pony's maar ook onder de ruiters en amazones.

Als ruiter of amazone kun je een half jaar lang begeleiding winnen van de sponsorruiters en amazones van Höveler, zoals Theo Hanzon, Febe van Zwambacht, Lynne Maas en Maarten van Stek.

Om een topprestatie neer te zetten krijg je een half jaar lang gratis voer van Höveler en supplementen van Equinova voor je paard of pony, met uiteraard een voeradvies op maat.

Uiteraard hoort hier ook een passende outfit bij, zodat je Höveler ook goed in de picture kan zetten bij het behalen van jullie gezamenlijke top resultaten.

Er zijn 2 sponsorcontracten te winnen en je doet automatisch mee. Je wordt als ruiter/amazone onafhankelijk beoordeeld tijdens het voorstellen van je paard/pony op hoe je jouw paard/pony voorstelt.

© 2023 by Lion Heavy Gear. Proudly created with Wix.com