top of page

Wedstrijden 

Dressuur

Elk indoor seizoen hebben we weer een mooi aanbod in dressuurwedstrijden van B dressuur tot Subtop.

Dit jaar organiseren we een aantal selecties voor Kring Hart van Brabant, en een selectie voor het KFPS. Daarnaast hebben we nog een aantal andere leuke dressuur wedstrijden, waarbij zelfs 2 proeven gestart kunnen worden. En als hoogtepunt en tevens afsluiter van het seizoen in Maart de Pluvinel Kür op Muziek.  

Bixie

Speciaal voor de kleinste enthousiastelingen van de paardensport organiseren wij dit seizoen weer 2 de Pluvinel Bixie Dagen. Uiteraard zijn er leuke prijsjes te verdienen, maar dat geld voor iedereen, want meedoen is belangrijker dan winnen!. Tijdens de Bixie wedstrijden worden de klassen AA, A en B1 Dressuur georganiseerd en de klassen A, AA Springen. Ook zijn er ook spelletjes met en zonder Pony. En wat zal het thema zijn?

Subtop

Naast de dressuurwedstrijden voor de Basissport hebben we ook een aantal mooie Subtopwedstrijden dit seizoen. Tijdens de seizoens aflsuitende wedstrijd in Maart bijvoorbeeld, is er ook Kür op muziek voor de Subtop. 

Voor het eerst gaan we dit seizoen een we een Subtop 3-daagse organiseren, met Finale!

Pluvinel Jonge Talenten Competitie

Dit jaar organiseren we wederom de Pluvinel Jonge Talenten Competitie. Onder het oog van een deskundige jury en kritische exterieur expert zullen de 3, 4 en 5 -jarige Paarden en de 3, 4, 5 en 6- jarige Pony's in een aanlegtest strijden om de titel Pluvinel's Jong Talent. 

bottom of page